0470 45 52 42 eb.ozzalrep@nirak
Selecteer een pagina

Onze aanpak

Leren is een belangrijke tool om te investeren in je mensen. Tenminste, als het effectief gebeurt. Veel opleidingen zijn een leuke uitstap, boeiend en interessant. In de praktijk verandert er echter helemaal niets. De transfer van de opleiding naar het werk wordt niet gemaakt. Daarom ontwerpt en begeleidt  Perlazzo leertrajecten op maat van de organisatie met duurzame resultaten en effectieve gedragsverandering. Ze zet in op kwaliteitsvolle leeractiviteiten en op de motivatie van de lerenden. Ze zoekt samen met de organisatie hoe het geleerde effectief toegepast kan worden. Perlazzo staat voor leren en groeien met impact.

Perlazzo staat voor leren en groeien met impact.

Het leertraject

intake

Het traject start altijd met een uitgebreide intake (2u). Belangrijke vragen worden hier beantwoord. Wat zijn de dromen en ambities van de organisatie? Waar zitten de uitdagingen? Waar zit de motivatie en de leergoesting van de medewerkers en leidinggevenden? Wat biedt de organisatie om het leerproces mogelijk te maken?

analyse

Een analyse van al deze input stelt de organisatie in staat om de nodige interventies vooraf te doen om de slaagkansen op gedragsverandering op de werkvloer te maximaliseren.

ontwerpen leertraject

Het stelt de trainer in staat om een leertraject op maat van de ambities, noden en behoeften van de organisatie, de medewerkers en/of de leidinggevenden te ontwerpen. Voor de leeractiviteiten wordt beroep gedaan op verschillende methodieken: opleiding, coaching, intervisie, training, lezingen, engagementsverklaringen, ….

leeractiviteiten

Het leren is een combinatie van reflecteren en doen. De praktijk wordt binnengebracht in het lokaal. De nieuwe inzichten worden meegenomen naar de werkvloer. Die ervaringen zijn dan weer onderwerp van reflectie en verdieping.

terugkoppeling

Na afloop van het leertraject wordt er teruggekoppeld naar de organisatie. Bij de terugkoppeling is er veel aandacht voor de interventies die nodig zijn om de gedragsveranderingen te stimuleren.

ondersteunende activiteiten ter bevordering van transfert

Als de organisatie dit wenst, biedt Perlazzo ondersteuning om de transfer in de organisatie te faciliteren.

Meer weten over ons?